Blokarten

Vrijgezellenfeest

Een uitdagend vrijgezellenfeest reserveert u bij StoutEvents!

Stoere activiteiten met een hoog adrenaline gehalte en vooral een pure FUN-beleving.

Wat dacht u van blokartenpowerkiten en outdoor lasergame los of samengevoegd tot een compleet arrangement.

Uiteraard verzorgen wij tevens voor u de reservering bij een van de strandpaviljoens waar jullie heerlijk kunnen barbecuen.

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest is een speciaal programma dat u organiseert voor een aanstaande bruid of bruidegom. Deze dag staat in het teken van buitengewoon genieten en het ondernemen van veel uitdagende activiteiten.

Binnen ons aanbod aan activiteiten kunnen wij voor kleine en grote groepen voor korte of lange tijd een mooie beleving verzorgen. Bij Stout Events staat actie en snelheid centraal en bieden wij tal van arrangementen die voor jullie een ultiem vrijgezellenfeest kunnen vertolken.

Onze locatie aan het strand van IJmuiden is tevens goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en u bent na afloop van het strandprogramma binnen dertig minuten in Amsterdam, Alkmaar of Haarlem. Drie steden waar u de nachtelijke uurtjes prima kunt besteden.

Vrijgezellenfeest blokarten

Vrijgezellenfeest blokarten

Blokarten, ook wel blowkarten of strandzeilen genaamd is rijden over het strand in een speciaal ontwikkelde strandzeilwagen. Binnen tien minuten kan iedereen zelfstandig rijden en kunt u genieten van de vrijheid op het strand!

Blokarten is het meest populaire onderdeel op vrijgezellenfeesten dat wij vaak combineren met powerkiten, outdoor lasergame en diverse horeca-diensten zoals een lunch, barbecue of drankarrangement.