RIB varen

RIB varenRIB varen
v.a. € 40,- p.p.
IJmuiden
30 - 60 min.

RIB varen is de meest woeste beleving aan de Nederlandse kust! Schiet met een powerboat over het water! Racen met een snelheid van ruim 80 kilometer per uur. Geef uw team een echt uitdagend uitje met RIB varen!

RIB varen

RIB varen is snel, uitdagend en voor vrijwel iedereen toegankelijk. Voordat u aan boord komt van een van onze boten krijgt een speciaal overlevingspak en redvest om. Hierna volgt een gedegen instructie voor het actief meevaren en natuurlijk een stukje veiligheid.

Na het verlaten van de haven begeeft u zich in een ruig industriegebied in de monding van het Noordzeekanaal. Na een rustig rondje opwarmen gooien we de gashendel naar boven en voelt u de boot accelereren.

Rollercoaster ride

Door de snelheid en wendbaarheid van onze boten kunt u het vergelijken met een achtbaan op het water. Scherpe bochten, springen over de golven en een heerlijk kriebelend gevoel in de buik zorgen voor een gave beleving die wel even blijft hangen.

RIB varen op uw evenement

RIB varen is een programma dat zeer geschikt is voor zowel kleine als grote groepen en ligt in de smaak bij zowel mannen als vrouwen! Een goede conditie is niet vereist, alleen mensen met rug, nek of knieklachten dienen zich vooraf te melden bij de schipper, zodat daar rekening mee gehouden kan worden.

RIB varen in IJmuiden

RIB varen is stoer, uitdagend en zeker een geweldig onderdeel voor uw bedrijfsuitje! Vanuit de jachthaven van IJmuiden varen we direct het Noordzee kanaal op en bereiken we snel de open zee.

Uiteraard kunnen we het RIB varen op deze evenementenlocatie indien gewenst combineren met andere activiteiten zoals outdoor lasergamen, blokarten of powerkiten. Een aansluitende lunch of uitgebreid diner bij een gezellig strandpaviljoen behoort eveneens tot de mogelijkheden.