Powerkiten

Powerkiten

v.a.

€ 25,-

p.p.
60 min IJmuiden

Powerkiten, het besturen van grote kites is een sensatie op sportieve en uitdagende evenementen! Powerkiten is de voorloper van sporten als kitesurfen en kitebuggen.

Een workshop powerkiten is geheel op het land en iedereen kan het leren. Onze instructeurs zorgen ervoor dat u stap voor stap zelfstandig de kites kunt besturen en de kracht kunt benutten.

Hierdoor bent u in staat aan het eind van de cursus grote maansprongen te maken, te skiën over het strand en vol beheersing kites in de lucht te houden en te laten landen.

Powerkiten is zeer geschikt als een groepsactiviteit waarbij u in kleine teams instructie krijgt en elkaar helpt de controle te verkrijgen over de kites. Gaat het goed dan maken we de kites steeds groter, voeren we de kracht op en leert u de kracht van de wind om te zetten in bruikbare energie.

In combinatie met andere activiteiten zoals blokarten, outdoor lasergamen en RIB varen komt powerkiten zeer goed tot zijn recht op een spectaculair evenement. Zowel op bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten als familie uitjes is powerkiten een smaakmakende activiteit!