Outdoor Lasergamen

Outdoor lasergamen
v.a. € 25,- p.p.
IJmuiden
60 - 120 min.

Outdoor lasergamen tussen de bunkers, in het bos of in de duinen! Outdoor lasergamen geeft een nieuwe dimensie aan het al populaire lasergame. Buiten lasergamen kan zowel overdag als in het donker en geeft een totaal andere beleving dan een indoor hal.

Professioneel Outdoor lasergamen

Outdoor lasergamen doet u bij Stout Events met gave guns met een groot bereik en een echt aandoende uitstraling. Speciaal voor de snipers is elk wapen uitgerust met een scope, waardoor richten op grote afstand mogelijk is. Uiteraard wordt elk team door onze mensen begeleid en gecoacht. Door de professionele aanpak verkrijgt u een REAL LIFE GAMING EXPERIENCE.

Lasergamen in IJmuiden

Lasergamen in IJmuiden kan aan het strand en in de duinen. Buiten lasergamen is een geweldig onderdeel voor actieve bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Naast een woeste en ruige omgeving biedt IJmuiden alle faciliteiten voor het organiseren van een groter evenement. Lasergamen kunt u bijvoorbeeld combineren met een andere activiteit zoals blokarten of RIB varen. 

Een ontvangst, lunch, diner en feestavond bij een gezellig paviljoen maken het evenement compleet. Vergaderruimtes, vervoer van en naar de locatie en ook een hotelovernachting is mogelijk op enkele minuten van de lasergamelocatie

Lasergamen is Teamwork

In een optimale sfeer begeeft u zich met professioneel en high end laserguns op een uitdagend speelveld. Teamwork en een goed doordachte tactiek zijn nodig voor het behalen van de overwinning.

Outdoor lasergame is dan ook een fantastisch onderdeel wanneer het gaat om een teambuilding programma. Blijf in het heetst van de strijd bij het doel en sluit het andere team in. Denk aan de medespelers en communiceer op afstand met uw teamgenoten.

Lasergamen op locatie

Heeft u zelf een locatie beschikbaar en wilt u daar graag lasergamen? Dat kan geregeld worden. Ons systeem is mobiel en zowel buiten als binnen inzetbaar.