Outdoor lasergamen

Outdoor lasergamen

v.a.

€ 25,-

p.p.
60-120 min

Outdoor lasergamen in een echte gave omgeving gamen met de nieuwste lasergame technieken. De grote echt aandoende wapens zijn voorzien van een professionele red dot sight en hebben tot wel 150 meter bereik. Naast close combat is dus ook de sniper een belangrijk aspect van het spel.

Door de volledige bewegingsvrijheid van het systeem hoeft u zicht niet in een ongemakkelijk harnas te proppen voordat het spel van start kan gaan. U krijgt een gave gun, een pet en een hoofdband en het eerste scenario kan losbranden.

Op een uitdagend speelveld langs de kust, in de duinen, tussen de bunkers komt het spel subliem uit de verf! Outdoor lasergamen is een snelle activiteit waar tactiek en teamspel niet mag ontbreken. Een goede samenwerking, communicatie en doordachte tactiek staan garant voor een hoge score.

Het outdoor lasergamen is geweldig voor groepsevenementen van 10 tot 500 personen en kan zowel op onze locatie als ook op uw eigen locatie worden uitgevoerd. Aan de kust kan een combinatie met bijvoorbeeld powerkiten, RIB varen of het immens populaire blokarten worden gemaakt.

Tevens reserveren we graag voor u een aansluitende barbecue, borrel of feestavond bij een gezellig strandpaviljoen. Voor specifieke wensen en een vrijblijvende offerte op maat neemt u direct contact met ons op.