Lasergamen op locatie

v.a. € 800,-
Heel Nederland

Lasergamen op locatie betekent dat we naar jou toekomen! Heb je een gave ruimte beschikbaar, binnen of buiten? Nodig ons uit om de mogelijkheden voor je in kaart te brengen.

Lasergamen op uw locatie?

Lasergamen doen we door heel Nederland op de meest uiteenlopende locaties. Hierbij kun je denken aan kantoorpanden, een supermarkt, een schoolgebouw, loodsen, opslagterreinen, sportvelden, bossen of parkeerterreinen.

Locatiebezoek

We komen altijd vooraf bij u langs om de mogelijkheden van uw locatie te bekijken. We kunnen dan bepalen welke delen van uw locatie geschikt en veilig zijn voor het uitvoeren van een spel. Tevens kunnen we inschatten hoeveel personen tegelijkertijd mee kunnen doen en of de locatie extra aankleding nodig heeft om het spel goed uit de verf te laten komen.

Geheel verzorgd

Natuurlijk wordt het lasergamen geheel door ons verzorgd. Niet alleen de op en afbouw, maar ook de instructie en de begeleiding van de teams tijdens het spel. Hierdoor garanderen wij de best mogelijke beleving.

Hoeveel personen kunnen deelnemen?

Dat is afhankelijk van de grootte van de locatie. Bij veel ruimte kunnen we één of meerdere speelvelden maken en daardoor groepen tot 100 personen tegelijkertijd laten lasergamen. Doorgaans spelen jullie rondes en afwisselen elkaar met spelen af. Zo blijft er ook tijd om even uit te rusten.

Mobiel Speelveld

Zijn er niet voldoende schuilmogelijkheden? Dan is de kans groot dat het lasergamen niet goed functioneert. Daarom hebben we een groot mobiel speelveld dat wij in zijn geheel of in delen kunnen inzetten zodat we vrijwel overal kunnen spelen. De inzet van een mobiel speelveld heeft extra kosten, maar daar het allemaal losse delen zijn kunnen we het aanbod geheel afstemmen op de behoefte. Zo krijgt u een fantastische beleving voor de beste prijs.

Een gaaf en kostenbesparend bedrijfsuitje!

Lasergamen op locatie is vooral voor grotere groepen een zeer gave invulling voor een lage prijs per persoon. Doordat u niet weg hoeft van uw eigen terrein bespaart u direct op vervoerskosten. Eten en drinken kunt u tevens zelf verzorgen en ook dat scheelt op een gemiddeld uitje al snel tot 50% van de uitgaven.