https://www.stoutevents.nl Sat, 13 Jul 2019 13:44:41 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.1.1 Strandzeilen https://www.stoutevents.nl/strandzeilen/ Sat, 02 Feb 2019 11:31:19 +0000 https://www.stoutevents.nl/?p=52 Strandzeilen is de highlight op een actief bedrijfstuitje of vrijgezellenfeest! Stel je voor het is een grauwe dag, de wind giert om je huis. Je wordt wakker van het gefluit van de wind en je weet: Dit wordt een fantastische dag! Je reist af naar IJmuiden aan Zee waar de blokarts voor je klaar staan […]

Het bericht Strandzeilen verscheen eerst op .

]]>
Strandzeilen is de highlight op een actief bedrijfstuitje of vrijgezellenfeest!

Stel je voor het is een grauwe dag, de wind giert om je huis. Je wordt wakker van het gefluit van de wind en je weet: Dit wordt een fantastische dag! Je reist af naar IJmuiden aan Zee waar de blokarts voor je klaar staan op een mega breed strand. Dat wordt gieren!

Na een paar minuten instructie stap je in en voel je hoe de wind aan de constructie van de kart trekt. Je krijgt het startsein, trekt het zeil strak en voelt hoe de kart accelereert! 

Strandzeilen kan iedereen en is een fanastische beleving voor jong en oud! Reserveer direct of laat u informeren over de mogelijkheden.

Het bericht Strandzeilen verscheen eerst op .

]]>
Outdoor Lasergamen https://www.stoutevents.nl/outdoor-lasergamen/ Fri, 23 Nov 2018 15:23:31 +0000 https://www.stoutevents.nl/?p=34 Outdoor lasergamen tussen de bunkers, in het bos of in de duinen! Outdoor lasergamen geeft een nieuwe dimensie aan het al populaire lasergame. Buiten lasergamen kan zowel overdag als in het donker en geeft een totaal andere beleving dan een indoor hal. Professioneel Outdoor lasergamen Outdoor lasergamen doet u bij Stout Events met gave guns […]

Het bericht Outdoor Lasergamen verscheen eerst op .

]]>
Outdoor lasergamen tussen de bunkers, in het bos of in de duinen! Outdoor lasergamen geeft een nieuwe dimensie aan het al populaire lasergame. Buiten lasergamen kan zowel overdag als in het donker en geeft een totaal andere beleving dan een indoor hal.

Professioneel Outdoor lasergamen

Outdoor lasergamen doet u bij Stout Events met gave guns met een groot bereik en een echt aandoende uitstraling. Speciaal voor de snipers is elk wapen uitgerust met een scope, waardoor richten op grote afstand mogelijk is. Uiteraard wordt elk team door onze mensen begeleid en gecoacht. Door de professionele aanpak verkrijgt u een REAL LIFE GAMING EXPERIENCE.

Lasergamen in IJmuiden

Lasergamen in IJmuiden kan aan het strand en in de duinen. Buiten lasergamen is een geweldig onderdeel voor actieve bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Naast een woeste en ruige omgeving biedt IJmuiden alle faciliteiten voor het organiseren van een groter evenement. Lasergamen kunt u bijvoorbeeld combineren met een andere activiteit zoals blokarten of RIB varen. 

Een ontvangst, lunch, diner en feestavond bij een gezellig paviljoen maken het evenement compleet. Vergaderruimtes, vervoer van en naar de locatie en ook een hotelovernachting is mogelijk op enkele minuten van de lasergamelocatie

Lasergamen is Teamwork

In een optimale sfeer begeeft u zich met professioneel en high end laserguns op een uitdagend speelveld. Teamwork en een goed doordachte tactiek zijn nodig voor het behalen van de overwinning.

Outdoor lasergame is dan ook een fantastisch onderdeel wanneer het gaat om een teambuilding programma. Blijf in het heetst van de strijd bij het doel en sluit het andere team in. Denk aan de medespelers en communiceer op afstand met uw teamgenoten.

Lasergamen op locatie

Heeft u zelf een locatie beschikbaar en wilt u daar graag lasergamen? Dat kan geregeld worden. Ons systeem is mobiel en zowel buiten als binnen inzetbaar.

Het bericht Outdoor Lasergamen verscheen eerst op .

]]>
Blokarten https://www.stoutevents.nl/blokarten/ Thu, 22 Nov 2018 11:54:12 +0000 https://www.stoutevents.nl/?p=14 Blokarten in IJmuiden bij Stout Events! Maximale snelheid, de beste materialen en een fantastisch breed strand! Gegarandeerd de bestele beleving op uw uitje kunnen alleen wij voor u verzorgen! Wij zijn gek op het strand en op het zeilen op land! Constant zijn we bezig met de optimalisatie van het blokarten om ook voor u […]

Het bericht Blokarten verscheen eerst op .

]]>
Blokarten in IJmuiden bij Stout Events! Maximale snelheid, de beste materialen en een fantastisch breed strand! Gegarandeerd de bestele beleving op uw uitje kunnen alleen wij voor u verzorgen!

Wij zijn gek op het strand en op het zeilen op land! Constant zijn we bezig met de optimalisatie van het blokarten om ook voor u de beste beleving te creëren! Hierom rijden wij alleen met de lichtste strandzeilwagens van het merk Blokart, zijn onze karren voorzien van extra dikke banden en hebben we uiteraard de grootste en kleinste zeilen voor jullie op voorraad zodat we bij alle windkrachten de beste karts hebben rijden.

Blokarten in IJmuiden

BLOKARTEN

Keihard racen over het breedste strand van Nederland! Iedereen kan het!

  • XL banden voor meer drijfvermogen!
  • Grootste strand en dus de meeste ruimte
  • Direct bij de aanbieder boeken en kostbare marges sparen
  • Instructeurs met jarenlange ervaring
  • Altijd een alternatief beschikbaar als de wind het laat afweten!

Blokarten in IJmuiden

Bij Stout Events komt u blokarten op het breedste blokartstrand van Nederland. Hierdoor maakt het niet uit wanneer en hoe laat u wilt komen want het strandzeilen kan elk moment van de dag!

Blokarten kan iedereen

Blokarten is een zeer eenvoudige zeilsport. U bestuurt een blokart met een stuur en een touw. Het stuur kent u van het fietsten en het touw (de schoot) gebruikt u om het zeil op spanning te brengen. 

Na een gedegen instructie stapt u in en kunt u direct zelfstandig wegrijden. Gedurende de clinic leert u van onze mensen de beste tricks om zo goed mogelijk op de wind te rijden en de meeste snelheid te pakken.

De beste beleving!

Strandzeilen kun je op meerdere locaties en bij meerdere aanbieders. Waarom zou je dan juist bij ons komen? Nou heel simpel, wij leveren de beste materialen, mensen en de beste beleving! Daarbij zijn we ook nog eens je aanspreekpunt, begeleiding en instructie. We zijn geen tussenbureau dus je boekt direct bij de aanbieder. Wij hebben de ervaring in huis en ontmoeten je ook persoonlijk op het strand!

A merk Blokarts

De blokarts van Stout Events zijn natuurlijk van het A-merk Blokart. Dit zorgt ervoor dat de veiligheid en aerodynamica perfect zijn afgesteld. Uiteraard verwachten wij het maximale van onze karren en zodoende hebben wij voor uw beleving de karren voorzien van XL banden met extra drijfvermogen. Samen met ons ervaren team bieden wij u de beste beleving op het blowkarten!

XL banden

Wanneer je optimaal wilt rijden dan gaat het om een lekkere stevige wind vanuit het Westen en een harde ondergrond zodat de weerstand zo laag mogelijk wordt. Helaas kun je dat niet altijd van te voren plannen en daarom doen we er alles aan onze karren zo goed mogelijk te maken. Met onze XL banden geven we de blokart extra drijfvermogen en rijdt u des te beter! In combinatie met een grote range aan zeilmaten creëren we voor onze deelnemers altijd de best mogelijke beleving!

Breedste strand van Nederland

IJmuiden aan Zee is een uniek stukje strand. Door de aanleg van de pieren en de aanwezigheid van hoogliggend grondwater is een enorme vlakte ontstaan. En dat biedt voordelen! Hier kun je het hele jaar blokarten. Op elk moment van de dag kunnen we rijden en bij alle windrichtingen heb je een groot stuk strand.

Rijden op elk moment van de dag

Waar je op andere stranden alleen kunt rijden bij laag water en met een wind die pal uit zee komt, zit je bij ons altijd goed! Misschien is het je nooit opgevallen, maar de wind in Nederland komt niet altijd pal uit het Westen. Zuider wind en Noorder wind zijn minstens net zo vaak present. Alleen Oosten wind is beduidend minder.

Blokarten bij Noorder en Zuider wind

Bij een Noorder of Zuider wind moet je met strandzeilen van de zee naar de duinen toe rijden. Op vrijwel alle stranden kun je dan alleen bij laag water op het harde zand rijden. En dat is niet ver! Laat het gemiddeld 50 tot 100 meter zijn. In IJmuiden hebben we ruim 300 meter breedte! Dus bijvoorbeeld 3,5 keer meer ruimte dan in Wijk aan Zee. Dat betekent 3,5 keer verder, harder en beter rijden!

En als het niet waait?

Niet gevreesd! We doen dit al jaren en hebben ook gemerkt dat er dagen zijn dat zelfs onze karren niet vooruit kunnen komen. Wat doen we dan? We nemen ten eerste telefonisch contact met je op en bespreken samen de beste invulling van de dag.

Wij zijn flexibel, maar we weten dat voor onze klanten het verplaatsen naar een andere datum niet altijd mogelijk is. Daarom hebben we een ruim assortiment aan gave en minimaal gelijkwaardige alternatieven. Zo zijn jullie zeker van een gaaf programma en hoeven wij onze mensen niet naar huis te sturen!

Mogelijke alternatieven voor het blokarten zijn bijvoorbeeld het powerkiten, of outdoor lasergamen tussen de bunkers van de Atlantic wall! Voor echte snelheidsduivels hebben we ook een RIB boot. Ga je voor teambuilding dan zijn er diverse sportieve onderdelen, escape games of GPS quests beschikbaar. Daar alle materialen in eigen beheer zijn kunnen we ook op korte termijn goed schakelen!

Blokarten reserveren?

Waarom niet? Reserveer deze geweldige activiteit en laat uw vrienden en collega’s buiten hun kader gaan! Blokarten is leuk voor iedereen en zeer makkelijk aan te leren. Succes gegarandeerd!

Arrangementen

Wilt u strandzeilen in IJmuiden combineren met andere gave activiteiten en horeca? Samen met activiteiten als RIB varen, outdoor lasergamen en powerkiten stelt u al snel een middagvullend programma op. Andere mogelijkheden doen zich voor met teambuilding programma’s zoals Expeditie Robinson, of Out of The Box. 

Vanzelfsprekend ronden we het evenement geheel af door het actieve deel te combineren met aanvullende horecadiensten. Zo wordt u ontvangen in een gezellig paviljoen met een hapje en een drankje en bespreken we ook graag voor u een lunch of diner op maat.

Het bericht Blokarten verscheen eerst op .

]]>
RIB varen https://www.stoutevents.nl/rib-varen/ Wed, 21 Nov 2018 11:21:15 +0000 http://www.stoutevents.nl/?p=4 RIB varen is de meest woeste beleving aan de Nederlandse kust! Schiet met een powerboat over het water! Racen met een snelheid van ruim 80 kilometer per uur. Geef uw team een echt uitdagend uitje met RIB varen! RIB varen RIB varen is snel, uitdagend en voor vrijwel iedereen toegankelijk. Voordat u aan boord komt […]

Het bericht RIB varen verscheen eerst op .

]]>
RIB varen is de meest woeste beleving aan de Nederlandse kust! Schiet met een powerboat over het water! Racen met een snelheid van ruim 80 kilometer per uur. Geef uw team een echt uitdagend uitje met RIB varen!

RIB varen

RIB varen is snel, uitdagend en voor vrijwel iedereen toegankelijk. Voordat u aan boord komt van een van onze boten krijgt een speciaal overlevingspak en redvest om. Hierna volgt een gedegen instructie voor het actief meevaren en natuurlijk een stukje veiligheid.

Na het verlaten van de haven begeeft u zich in een ruig industriegebied in de monding van het Noordzeekanaal. Na een rustig rondje opwarmen gooien we de gashendel naar boven en voelt u de boot accelereren.

Rollercoaster ride

Door de snelheid en wendbaarheid van onze boten kunt u het vergelijken met een achtbaan op het water. Scherpe bochten, springen over de golven en een heerlijk kriebelend gevoel in de buik zorgen voor een gave beleving die wel even blijft hangen.

RIB varen op uw evenement

RIB varen is een programma dat zeer geschikt is voor zowel kleine als grote groepen en ligt in de smaak bij zowel mannen als vrouwen! Een goede conditie is niet vereist, alleen mensen met rug, nek of knieklachten dienen zich vooraf te melden bij de schipper, zodat daar rekening mee gehouden kan worden.

RIB varen in IJmuiden

RIB varen is stoer, uitdagend en zeker een geweldig onderdeel voor uw bedrijfsuitje! Vanuit de jachthaven van IJmuiden varen we direct het Noordzee kanaal op en bereiken we snel de open zee.

Uiteraard kunnen we het RIB varen op deze evenementenlocatie indien gewenst combineren met andere activiteiten zoals outdoor lasergamen, blokarten of powerkiten. Een aansluitende lunch of uitgebreid diner bij een gezellig strandpaviljoen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Het bericht RIB varen verscheen eerst op .

]]>