Bubble Voetbal op locatie

Bubble Voetbal
€ op aanvraag
Heel Nederland

Bubble voetbal geeft een extra leuk aspect aan de immens populaire sport. Wat is er leuker dan een voetbal toernooi, waarbij iedereen zich begeeft in een grote luchtbubbel. Rennen vliegen, voetballen en lol maken! Bubble voetbal is hilarisch!

Bubbel voetbal op uw locatie?

De bubbel ballen kunnen vrijwel overal worden ingezet waar een zachte ondergrond aanwezig is. Hierbij kun je denken aan een grasveld, zandgrond of een gymzaal. Op tegels en beton gaat helaas niet en is ook de kans op een blessure te groot.

Alleen voor grote groepen

Bubble voetbal is intensief en daarom dient op een evenement voldoende ruimte te zijn voor een pauze. De potjes duren zo’n 5 tot 10 minuten, waarna een rustmoment echt noodzakelijk is. Het is voor groepen vanaf ongeveer 40 deelnemers een enorm leuke invulling van de dag, maar een uurtje met 10 tegen 10 is niet reëel. Zoek je een gave invulling voor een kleinere groep? Dan is het interessanter om activiteiten als blokarten of lasergamen te bekijken.

Alleen inhuren of compleet verzorgd

Je kunt ervoor kiezen om alleen de ballen in te huren en de begeleiding op het evenement zelf te verzorgen. Dit scheelt u in kosten, maar brengt wel extra werk met zich mee. Wil je alles uit handen geven dan verzorgen wij de begeleiding en het uitrollen van het speelschema. Naast ballen leveren we dan ook de doeltjes en de scheidsrechter. Op en afbouwen hoort er natuurlijk ook bij. Je hebt zelf dus geen omkijken naar deze activiteit.