Bedrijfsuitje

Een spectaculair en stoer bedrijfsuitje organiseren? Stout Events is uw partner als het gaat om gave activiteiten, interactieve teambuilding en dagvullende uitjes!

Afhankelijk van uw wensen stellen wij voor u een compleet evenement samen inclusief activiteiten, horeca, vervoer en eventueel aanvullende diensten. Wij kunnen al het werk uit handen nemen en zorgen voor een strakke organisatie en goede begeleiding. Als organisator kennen wij het belang van een snelle communicatie, een groot netwerk en korte lijntjes. Bij ons heeft u één aanspreekpunt voor uw gehele evenement vanaf het eerste contact tot op locatie, onze mensen staan altijd voor u klaar.

De activiteiten die wij uitvoeren zijn in eigen beheer. U boekt dus direct bij de aanbieder en krijgt dus niet te maken met verborgen marges. Verder zijn wij een onafhankelijke speler en maken wij zonder winstoogmerk gebruik van hoogwaardige horecapartners. Afhankelijk van de groep, de wensen en het budget dat beschikbaar wordt gesteld adviseren wij u dus graag zonder u een richting op te duwen.

Bedrijfsuitje strand

Stout Events profileert zich met het verzorgen van spectaculaire uitjes aan de kust van IJmuiden aan Zee. Het creëren van een ultieme beleving garanderen we met activiteiten als Blokarten, Outdoor lasergamen, RIB varen, Powerkiten, Raften, Kajakken, Boogschieten en nog veel meer. Aanvullend met een gezellige ontvangst, lunch, barbecue buffet en/of feestavond kan een echt outdoor event niet meer stuk.

Bedrijfsuitje op uw locatie

Bent u liever actief op uw eigen locatie? Geen punt! Activiteiten als Lasergame op locatie, bubble voetbal, discgolf, een Tablet Quest en workshops boogschieten of buksschieten kunnen een prima invulling vormen. Zoekt u naar teambuilding, dan zijn onze spelprogramma’s van Wie is de Mol en Samen naar de Top een geweldige beleving.