Airhockey huren

Airhockey
v.a. € 175,- per dag
Heel Nederland

Een airhockeytafel huren doe je bij Stout Events! Onze semi professionele airhockey tafels bieden een optimale spelbeleving door het grote officiële 7ft speelblad. Je kunt met maximaal 4 personen tegelijk spelen en de tussenstand wordt voor je bijgehouden op de digitale scoreteller.

Airhockey huren

Wanneer je een eyecatcher wilt hebben op je bedrijfsevenement, beurs, congres of vrijdagmiddag borrel, dan is een airhockey-tafel een leuke niet allerdaagse invulling! Wij leveren en installeren de tafel(s) tot op hun plek en halen deze ook weer op.

Complete arcade hal

Wil je meer? Wat dacht je van een complete arcade hal op je eigen locatie met natuurlijk airhockey, meerdere echte retro arcade kasten, tafelvoetbal en tafeltennis. Verder is ook Mario kart op een 65 inch TV een gave game die je met tot 4 personen tegelijk kunt spelen. Duik terug in de tijd en geniet van het begin van het gaming tijdperk!

Gamenight

Staat jouw avond in het thema van gaming? Dan helpen we je graag verder. Niet alleen arcade verzorgen we op jou evenement, maar ook een compleet begeleid lasergame of archery tag toernooi behoort tot de mogelijkheden.