powerkiten

powerkitenPowerkiten staat aan de basis van sporten zoals kitesurfen, flyboarden en kitebuggyen!

Een fantastische belevenis die wij in een workshop kunnen aanbieden voor kleine en grote groepen.

Ervaar de enorme kracht en mogelijkheden van de wind en ski over het strand achter de vlieger.

Powerkiten is geweldig voor iedereen en kan in korte tijd worden aangeleerd. Doordat wij beschikken over vele maten kites kunnen wij het powerkiten verzorgen van windkracht 2 tot en met 7.

Powerkiten combineren wij vaak met andere activiteiten zoals blokarten, flyboarden, of outdoor lasergame tot een compleet middagvullend programma.

Bedrijfsuitje powerkiten

Powerkiten is een onderdeel dat uw bedrijfsuitje vult met adrenaline. Een activiteit waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen. Door onze directe begeleiding kan iedereen deze sport leren en ervaren. Organiseert u een bedrijfsuitje en bent u op zoek naar een sportieve activiteit, dan is powerkiten zeker het overwegen waard.

Denkt u aan een dagvullend programma dan kunnen wij het powerkiten voor u verzorgen in combinatie met andere activiteiten, maar ook met horeca en eventueel een vergader arrangement.

Vrijgezellenfeest powerkiten

Ooit wel eens een konijn of varken aan een grote vlieger zien hangen? Powerkiten kan hilarisch zijn met een vrijgezellenfeest. De al dan niet verklede vrijgezel kan zijn kunsten laten zien aan onze grote bestuurbare vlieger, waarbij hij of zij zich meters over het strand kan verplaatsen. Na afloop van de vliegerworkshop kunt u natuurlijk ook even een mooi zwempak meenemen voor een verfrissende duik in de Noordzee.

Een vrijgezellenfeest powerkiten kunnen wij voor u uitbreiden met bijvoorbeeld blokarten, outdoor lasergame, flyboarden en/ of ribvaren. Aan het einde van de dag kunt u tevens gebruik maken van een overheerlijk barbecue buffet bij een van de nabijgelegen strandpaviljoens.