Kitebuggyen

Kitebuggyen, rijden over het strand, aangedreven door de wind aan de hand van een grote vlieger!kitebuggyen

Een kitebuggy is een wagen met drie wielen, waarbij de besturing werkt met uw voeten. Een kitebuggy lijkt op een blokarten, maar het rijden in een kitebuggy vergt veel meer aandacht en technische vaardigheden.

De workshop kitebuggyen start met de basistechnieken van het vliegeren en powerkiten. Wij leren u grote, krachtige vliegers besturen en kracht te halen uit de verschillende zones van de wind.

Nadat u het powerkiten geheel onder de knie heeft beginnen we met de eerste meters in de kitebuggy, vervolgens brengen we u het bochtenwerk bij en leert u rustig te remmen en de kitebuggy onder controle te houden tijdens een wissel.

Kitebuggyen of blokarten

Kitebuggyen organiseren wij in een uitgebreide workshop waarbij u eerst leert powerkiten alvorens u in de buggy plaats neemt. Mocht u liever direct zelfstandig willen wegrijden dan kunt u het blokarten overwegen. Bij blokarten wordt de kart aangedreven door het zeil, in plaats van met een vlieger, en heeft u uw handen vrij om te sturen. Blokarten is voor iedereen toegankelijk en binnen 5 minuten aan te leren.